Aviečių lapų arbata 40 gr.
Aviečių lapų arbata
Sudedamosios dalys: 50% džiovinti aviečių lapai,50% fermentuoti aviečių lapai
Grynasis kiekis 40 gr.
Aviečių lapų arbata
Sudedamosios dalys: 50% džiovinti aviečių lapai,50% fermentuoti aviečių lapai
Grynasis kiekis 40 gr.
Džiovintų lapų arbata ir fermentuotų aviečių lapų mišinys yra kvapnus, arbata skani.
Jos paruošimas:
4 arbatinius šaukštelius susmulkintų lapų su šakelėmis užpilti 2 stiklinėmis verdančio vandens ir
užvirinti. Perkošus geriama po 1/2 stiklinės 4 kartus per dieną.
Aviečių lapai gerai veikia esant peršalimui kartu su kitais vaistingaisiais augalais: anyžių sėklomis, šalpusnio lapais, liepos žiedais.
Žaliava maišoma lygiomis dalimis. 1 desertinis šaukštelis mišinio užpilamas stikline verdančio vandens ir palaukiama, kol prisitrauks. Geriama po 3–4 stiklines per dieną.
Laikymas: laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.