Fermentuoti graikinio riešutmedžio lapai 40 gr.

5.00

Džiovinti fermentuoto graikinio riešutmedžio (lot. Juglans regia)lapai

Sudedamosios dalys: 100% džiovinti fermentuoti graikinio riešutmedžio lapai

Grynasis svoris 40 gr 

     Fermentuota graikinio riešutmedžio lapų arbata  yra labai malonaus skonio ir aromato. Ši  arbata turi  daugybę naudingų žmogaus organizmui savybių.

Įprastai džiovinti graikinio riešutmedžio lapai tiek skiriasi nuo fermentuotų graikinio riešutmedžio lapų, kad net nėra prasmės juos lyginti - tiek spalva, tiek skoniu, tiek aromatu. Pvz., Džiovintas riešutmedžio lapas yra žalias, bekvapis ir verdamas skonis kartokas. Fermentuoti graikinio riešutmedžio lapai yra tamsiai rudos spalvos ir turi pietinės saulės kvapą, energijos ir sveikatos užtaisą. Tikrai nustebinsite svečius tokia arbata ir pamaloninsite išsekusį kūną šaltais žiemos vakarais.



Dalintis:

Džiovinti fermentuoto graikinio riešutmedžio (lot. Juglans regia)lapai

Sudedamosios dalys: 100% džiovinti fermentuoti graikinio riešutmedžio lapai

Grynasis svoris 40 gr 

         Fermentuota graikinio riešutmedžio lapų arbata  yra labai malonaus skonio ir aromato. Ši  arbata turi  daugybę naudingų ir gydomųjų savybių.

Įprastai džiovinti graikinio riešutmedžio lapai tiek skiriasi nuo fermentuotų graikinio riešutmedžio lapų, kad net nėra prasmės juos lyginti - tiek spalva, tiek skoniu, tiek aromatu. Pvz., Džiovintas riešutmedžio lapas yra žalias, bekvapis ir verdamas skonis kartokas. Fermentuoti graikinio riešutmedžio lapai yra tamsiai rudos spalvos ir turi pietinės saulės kvapą, energijos ir sveikatos užtaisą. Tikrai nustebinsite svečius tokia arbata ir pamaloninsite išsekusį kūną šaltais žiemos vakarais.

     Fermentacija labai naudinga organizmui, nes fermentuojant graikinio riešutmedžio lapus padidėja ir suaktyvėja naudingosios  lapų savybės.

     Pagrindinės graikinio riešutmedžio lapų  veikliosios medžiagos yra taninai, juglonas, karotinas, flavonoidai, glikozidai, eteriniai aliejai, vitaminai (B1, B8, PP, C, E, A ir naudingos rūgštys).

Graikinio riešutmedžio lapai yra puikus antioksidantas, daug vitamino C ir organinio jodo šaltinis.

     Fermentuotų graikinio riešutmedžio lapų arbata gali stiprinti kraujagyslių sieneles, didinti imunitetą, palaikyti kepenų ir inkstų normalią būklę. Fermentuoti graikinio riešutmedžio lapai turi baktericidinių, priešuždegiminių, priešgrybelinių, antiparazitinių, regeneruojančių, valančių savybių.

Fermentuota graikinių riešutų lapų arbata suteikia energijos, gali pagerinti  nervų sistemos ir širdies veiklą, gerinti miego kokybę ir nuotaiką, pasižymi aukštomis antioksidacinėmis savybėmis.

Fermentuotų graikinio riešutmedžio lapų arbata vartojama gali būti naudojama esant cukriniam diabetui, aterosklerozei, nutukimui, inkstų ir kepenų sutrikimams.

Atsargiai:

Fermentuotų graikinių riešmedžio užpilų ir arbatų nepatariama naudoti sergant lėtiniu kolitu, ūminėmis virškinimo ligomis, tromboflebitu, pankreatitu,neurodermitu,turint padidintą kraujo krešėjimą.