Arbata imunitetui au fermentuotais pušų spygliais 80 gr

8.00

Arbata imunitetui su fermentuotais pušų spygliais

Sudėtis: ežiuolė, jonažolė, kiaulpienė, fermentuoti pušų spygliai

Vartojimas: šaukštą mišinio užpilti verdančiu vandeniu, pakaitinti vandens vonelėje 20 min. palikti pritraukti 20 min. Perkošti. Gerti tris arba bent du kartus per dieną 30 min. prieš valgį. Kursas 14 -21 dienų.

Grynas kiekis 80 gr

Laikyti sausoje vėdinamoje patalpoje



Dalintis:

Arbata imunitetui su fermentuotais pušų spygliais

Sudėtis: ežiuolė, jonažolė, kiaulpienė, fermentuoti pušų spygliai

Vartojimas: šaukštą mišinio užpilti verdančiu vandeniu, pakaitinti vandens vonelėje 20 min. palikti pritraukti 20 min. Perkošti. Gerti tris arba bent du kartus per dieną 30 min. prieš valgį. Kursas 14 -21 dienų.

Grynas kiekis 80 gr

Laikyti sausoje vėdinamoje patalpoje