Arbata imunitetui au fermentuotais pušų spygliais 80 gr
Arbata imunitetui su fermentuotais pušų spygliais
Sudėtis: ežiuolė, jonažolė, kiaulpienė, fermentuoti pušų spygliai
Vartojimas: šaukštą mišinio užpilti verdančiu vandeniu, pakaitinti vandens vonelėje 20 min. palikti pritraukti 20 min. Perkošti. Gerti tris arba bent du kartus per dieną 30 min. prieš valgį. Kursas 14 -21 dienų.
Grynas kiekis 80 gr
Laikyti sausoje vėdinamoje patalpoje
Arbata imunitetui su fermentuotais pušų spygliais
Sudėtis: ežiuolė, jonažolė, kiaulpienė, fermentuoti pušų spygliai
Vartojimas: šaukštą mišinio užpilti verdančiu vandeniu, pakaitinti vandens vonelėje 20 min. palikti pritraukti 20 min. Perkošti. Gerti tris arba bent du kartus per dieną 30 min. prieš valgį. Kursas 14 -21 dienų.
Grynas kiekis 80 gr
Laikyti sausoje vėdinamoje patalpoje
Kraunasi...
