Džiovintų voveraičių milteliai 100 gr.

8.00

Džiovintų voveraičių milteliai 

Sudėtis:100% džiovinti voveraičių milteliai

Grynas kiekis:100 gr.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje



Dalintis:

Džiovintų voveraičių milteliai 

Sudėtis:100% džiovinti voveraičių milteliai

Grynas kiekis:100 gr.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Voveraitės geriausiai žinomos dėl didelio vitamino D kiekio.Vitamino D voveraitės turi tiek pat kiek aukščiausios rūšies sviestas. Pusėje puodelio voveraičių gali būti nuo 5 iki 20 mikrogramų vitamino D. Tai sudaro maždaug 30–100 procentų jūsų rekomenduojamos dienos normos. Šviežia voveraitė vitamino B turi daugiau negu baravykas, ūmėdė ar piengrybis. O vitamino B1 yra daugiau negu piene, varškėje, pomidoruose, slyvose. Be to, juose nemažai ir provitamino karoteno, žmogaus organizme virstančio vitaminu A.


 Receptai:

2 šaukštus šviežių arba 3 šaukštus džiovintų voveraičių užpilti 150 g degtinės ir 2 savaites laikyti šaldytuve. Prieš vartojimą indą su antpilu papurtyti ir gerti po arbatinį šaukštelį (su tirščiais) prieš miegą. Gydytis reikės mėnesį.

Toks  antpilas padės sumažinti per didelį kraujospūdį. 1 šaukštelį per dieną išgerti per 2 kartus. Be to, voveraitės padės įveikti ir stafilokokų dauginimąsi.

Nuo helmintų :gerkite po arbatinį šaukštelį voveraičių miltelių tris kartus per dieną 3–4 savaites

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje